Medische fitness

Iedereen weet dat bewegen gezond is. Fysiotherapie Breda Oost bied daarom voor een scherpe prijs een 10-strippenkaart medische fitness. Tijdens de intake worden uw doelen en wensen besproken en aan de hand daarvan een persoonlijk beweegprogramma voor 10 sessies op maat gemaakt. U sport zelfstandig op tijden die uitkomen. Na 10 weken word er geëvalueerd en indien u door wilt gaan wordt uw programma aangepast.

U kunt sporten op de volgende tijden:

Maandag 8:00-11:00 & 13:30-17:30

Dinsdag 8:00-11:30

Woensdag 8:00-10:30 & 13:30-17:00

Donderdag 8:00-13:00

Vrijdag 8:00-12:00

Deze tijden wijken mogelijk af in de vakantie en tijdens feestdagen

Oefenruimte De strippenkaart verschaft alleen toegang tot de oefenzaal. Patiënten die op het moment dat u komt sporten een behandeling krijgen van hun fysiotherapeut, hebben voorrang op apparatuur, oefenruimte en -materiaal. Er mag van alle oefenmaterialen gebruik gemaakt worden, mits dit ook weer netjes opgeruimd wordt. Medesporters Wij vragen u rekening te houden met uw medesporters. Bij drukte in de zaal kan het zijn dat u even moet wachten voor het gebruik van een oefenapparaat. Patiënten die voor een behandeling komen, hebben voorrang op de apparaten. Kleding Draag makkelijke, en schone kleding waarin u goed kunt sporten. Draag in de oefenzaal alleen schoenen die binnen gedragen worden, zoals sportschoenen. Verder kunt u een handdoek en een flesje water meenemen. Er is geen kleedruimte aanwezig.

Kosten

Een 10-strippenkaart kost u slechts € 75,00. Fysiotherapie Breda Oost is niet aansprakelijk voor schade, letsel of diefstal.

Wij behouden het recht tot prijs- en tijdswijzigingen van de strippenkaart.