Complexe klachten

Door de vele specialisaties die Fysiotherapie Breda-Oost biedt kunnen wij u verzekeren van gespecialiseerde zorg. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van complexe klachten.

Samen met u bekijken we uw klacht vanuit een breed perspectief: uw spieren en gewrichten worden natuurlijk gericht onderzocht, maar er vindt ook een uitgebreide intake plaats om alle overige factoren in kaart te brengen die mogelijk een rol spelen bij het ontstaan of het in stand houden van uw klachten.

Wij bekijken fysiotherapie en manuele therapie vanuit een breder perspectief.

Niet alleen de regio van uw klachten wordt onderzocht, maar ook in de keten (gewrichten die een relatie hebben met de pijnlijke regio) en op persoonlijk vlak onderzoeken wij of er winst te behalen is. Persoonlijke factoren die hierbij mogelijk een rol spelen zijn bijvoorbeeld spanning, stress of een slechte nachtrust.

Wij houden rekening met bijkomende aandoeningen zoals suikerziekte (diabetes), de ziekte van Bechterew (spondylitis ankylopoetica), de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, reumatische aandoeningen, fibromyalgie en overgewicht (obesitas), COPD. Ook aan neurologische aandoeningen zoals multiple sclerose (MS) of de ziekte van Parkinson.

Wij helpen u graag om voor u persoonlijk in kaart te brengen hoe u met uw klachten om kunt gaan. U kunt hierbij denken aan training, oefeningen en manuele therapie, maar ook aan coaching, adviezen en begeleiding.

Bent u benieuwd of Fysiotherapie Breda-Oost iets voor u kan betekenen op het gebied van complexe klachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.