Therapeuten

Koos de Jongh

Ik ben  Koos de jongh en sinds 1976 fysiotherapeut. In 1994 heb ik de opleiding Manuele Therapie afgerond en sinds 2011 ben ik handtherapeut. Vanaf 2009 ben ik met gecertificeerd Mulligan Therapeut. Ik ben erg enthousiast, net als veel patiënten, over deze milde en effectieve behandelmethode. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen en woon ik congressen bij.

Op de Meent 12 hebben we vanaf 2001 een praktische en comfortabel praktijk met fijne behandelkamers en een oefenzaal. Deze is ingericht met verschillende oefentoestellen en allerlei oefenmateriaal. We denken zo alles in huis te hebben om samen met de patiënt te kunnen werken aan zijn of haar herstel.

BIG registratie

89034051604

Lonneke Spijkers

Ik ben Lonneke Spijkers, in 1983 afgestudeerd aan de hoge school van West-Brabant. Heb de basis opleiding sportfysiotherapie gedaan, bezit MTC tapen kwalificatie en ben Mulligan therapeut. Gezien mijn werkverleden op een revalidatie afdeling in Amsterdam heb ik veel ervaring bij het revalideren na fractuurbehandeling en na knie- en heupprotheses. Eind 2015 zal ik starten aan de opleiding dryneedling en mijn sport fysiotherapie uitbreiden.